Motivoitunut asenne heijastuu myös huoltokohteisiimme

Etusivu » Yritys » Historia

Historia

Risto Kuparinen perusti yrityksen Valkeakosken Kiinteistöpalvelu toiminimenä vuonna 2005. Aluksi huollettavia kiinteistöjä oli sopiva määrä kahdelle miehelle, mutta laadukkaalle työlle löytyi pian lisää kysyntää ja toiminta on laajentunut ja kehittynyt vakaalla tahdilla. Tänä päivänä yritysmuotona on osakeyhtiö. Yrityksen vastuuhenkilöinä toimivat yrittäjäpariskunta Risto ja Mari Kuparinen. Yrityksellä on osoitteessa Mottitie 19 sijaitsevan toimitilan lisäksi oma varastotila Valkeakoskella.

Yrittäjien lisäksi yritys työllistää yli 20 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Sesonkityöntekijöitä on vuodenajasta riippuen 2-4. Henkilökunta jakautuu puoliksi huoltomiehiin ja porrassiivoojiin. Henkilökuntamme keski-ikä on 45 vuotta.

Henkilökunnalta edellytetään kiinteistöalaan liittyvää koulutusta tai useamman vuoden kokemusta alalta. Työntekijöiden pitkät työsuhteet ovat merkkinä motivoituneesta ja työssä viihtyvästä henkilökunnasta. Motivoitunut asenne heijastuu tietenkin myös huoltokohteisiimme.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä

Lähetä tarjouspyyntö Katso yhteystiedot