Vikailmoitukset

Lomakkeen kautta tehtyjä huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 7-15. Mikäli asiasi vaatii välitöntä reagointia (esimerkiksi vesivahinko tai oven avauspyyntö) soita päivystysnumeroon.

Vikailmoituksen voit tehdä

  • soittamalla päivystysnumeroon 0440 100871
  • lähettämällä sähköpostia

Omaisuutta uhkaava vikailmoitus on kiireinen. Muut vikailmoitukset hoidetaan ilmoitusjärjestyksessä. Henkilökohtaisella päivystäjäpalvelulla kohteidemme asukkaille taataan varmuus siitä, että päivystyspalvelu toimii öisin ja viikonloppuisin asian kiireellisyyden mukaan.

Oletko Valkeakosken Asuntojen asukas? Tee vikailmoitus täällä.

Me Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy:ssa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehtii taloyhtiöasiakkaidensa asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin kun asiakassuhde syntyy Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy:n ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme täältä.

Yhteystiedot

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy
Mottitie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 2116000-3
Puhelin: 0440 100 871

Sähköposti:
huolto@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi

Tietosuoja

Evästekäytännöt

Luotettava Kumppani –yritys