Vikailmoitukset

Lomakkeen kautta tehtyjä huoltopyyntöjä käsitellään arkisin klo 7-15. Mikäli asiasi vaatii välitöntä reagointia (esimerkiksi vesivahinko tai oven avauspyyntö) soita päivystysnumeroon.

Vikailmoituksen voit tehdä

  • soittamalla päivystysnumeroon 0440 100871
  • lähettämällä sähköpostia

Omaisuutta uhkaava vikailmoitus on kiireinen. Muut vikailmoitukset hoidetaan ilmoitusjärjestyksessä. Henkilökohtaisella päivystäjäpalvelulla kohteidemme asukkaille taataan varmuus siitä, että päivystyspalvelu toimii öisin ja viikonloppuisin asian kiireellisyyden mukaan.

Oletko Valkeakosken Asuntojen asukas? Tee vikailmoitus täällä.

Teemme voitavamme koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi ja varmistaaksemme henkilökuntamme työturvallisuuden. Ilmoitathan meille huoltopyynnön yhteydessä, jos työn suorittamisessa on tarpeen ottaa huomioon erityistoimenpiteitä, kuten esim. henkilökuntamme suojautuminen, tiettyjen tilojen välttäminen tai riskiryhmiin kuuluvien henkilöiden kontaktoinnin välttäminen. Tieto auttaa meitä suojelemaan omaa henkilökuntaamme mahdolliselta altistumiselta, jos tiloihin on tarpeen tulla kiireellisiä huoltotöitä tekemään, eikä huoltotyötä voida siirtää toiseen ajankohtaan. Emme säilytä tietoa sen pidempää aikaa, kuin mikä on tarpeen huoneiston huoltokäynnin hoitamiseksi. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy ei kerää eikä tallenna tai muutoinkaan käsittele yksittäisten henkilöiden terveystietoja, kuten esimerkiksi tietoa henkilön koronavirustartunnasta tai sairaudesta.

Me Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy:ssa arvostamme yksityisyyttäsi ja kiinnitämme erityistä huomiota henkilötietojen suojaukseen ja noudatamme hyvää tietojenkäsittelytapaa. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy tarjoaa kiinteistöhuoltopalveluita taloyhtiöiden käyttöön ja huolehtii taloyhtiöasiakkaidensa asukkaiden huoltopyynnöistä. Pääsääntöisesti lomakkeella kerättyjen ja palvelussa ylläpidettävien asukkaiden henkilötietojen osalta taloyhtiö toimii ko. rekisterin rekisterinpitäjänä. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy käsittelee taloyhtiön rekisteriin kuuluvia henkilötietoja kiinteistöhuoltopalveluiden tarjoamiseksi taloyhtiön lukuun. Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy toimii henkilötietojen rekisterinpitäjänä tilaaja-asiakkaana (kuten taloyhtiöt) toimivien tahojen päättäjien ja yhteyshenkilöiden yhteystietojen osalta ja silloin kun asiakassuhde syntyy Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy:n ja asukkaan välille suoraan esim. ovenavauspalveluun liittyen. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat tietosuojaselosteestamme täältä.

Yhteystiedot

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy
Mottitie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 2116000-3
Puhelin: 0440 100 871

Sähköposti:
huolto@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi

Tietosuoja

Evästekäytännöt

Luotettava Kumppani –yritys