Ajankohtaista

  

 •   Takaisin
 • Laskutusosoitteen muutos
  Olemme siirtyneet keskitetysti ostolaskujen sähköiseen käsittelyyn ja verkkolaskujen vastaanottoon. Vastaanotamme jatkossa ensisijaisesti verkkolaskuja OpusCapitan (003710948874) kautta verkkolaskusosoitteella/OVT-tunnuksella 003721160003. Paperiset laskut lähetetään skannauspalveluun osoitteeseen Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy, PL 26829, 00063 LASKUNET.
  Lue lisää
 • Valpas ja Nopsa - uudet toiminnanohjaus- ja laadunvarmistusjärjestelmämme
  Vuoden 2016 alussa otimme käyttöön uuden toiminnanohjaus- ja laadunvalvontajärjestelmän. LogiNets Oy:n toimittama järjestelmä mahdollistaa muun muassa sähköisten työpyyntöjen luomisen, jolloin huoltomies näkee työpyynnön mobiililaitteeltaan suoraan kentällä ja voi kommentoida tehdyt toimenpiteet välittömästi työpyynnön tilaajalle. Työpyynnön voi tehdä nettisivuiltamme vikailmoituslinkin kautta. Kun ilmoitat vikailmoituksen yhteydessä sähköpostios..
  Lue lisää
 • Uudistuksia huollon tavoitettavuuteen; uusi Mobiilivaihde ja huoltomiesten sähköpostiosoitteet
  Olemme vaihtaneet operaattoria ja ottaneet käyttöön DNA Mobiilivaihteen. Halusimme tehostaa asiakaspalveluamme ja tavoitettavuuttamme, ja Mobiilivaihteen puheluiden välityssovelluksen avulla varmistamme, että voimme vastata asiakkaidemme puheluihin mahdollisimman nopeasti. Mobiilivaihteen käyttöönoton myötä päivystysnumeroa tavoitellessasi numeron ollessa varattu, puhelusi ohjautuu automaattisesti seuraavalle vapaana olevalle huoltomiehelle. M..
  Lue lisää
 • Olemme aloittaneet huoltotoiminnan Vääränkoivun tornitalossa
  As Oy Koivunlehvän asukkaiden kanssa aloitimme yhteistyön jo 1.10.15. As Oy Rm-Koivunsilmun ja As Oy Koivunrungon huoltopäivystys alkoi 28.12.15.
  Lue lisää
 

Yhteystiedot

Valkeakosken Kiinteistöpalvelu Oy
Mottitie 19
37600 VALKEAKOSKI

Y-tunnus: 2116000-3
Puhelin: 0440 100 871

Sähköposti:
huolto@valkeakoskenkiinteistopalvelu.fi

Tietosuoja

Evästekäytännöt

Luotettava Kumppani –yritys